home nederlands

Revitaliseer jezelf!


Alles is energie.

Gedachten, emoties, gevoelens, lichaam en geest; alles is een vorm van energie.  Al deze energieën vibreren op verschillende frequenties.


Jij en ik, wij zijn levende wezens met een bewustzijn en een onderbewustzijn. Wij kunnen worden gezien als een diversiteit in eenheid. Jij bent een vorm van intelligentie die gedachten en emoties creëert. Jij creëert ook een zichtbare vorm en beweging zoals acties en reacties.


Gedurende ons leven maken we deel uit van diverse relatievormen en gaan we om met veel verschillende situaties. Ons fysieke lichaam, onze ervaringen, gedachten en emoties hebben een effect op onze gezondheid en stemming. Ze beïnvloeden onze levens-energiestroom positief of negatief.

Door je langdurig te verbinden met de energie van anderen ga jij vibreren op dezelfde frequentie. Hierdoor kan je hun actieve herinneringen met de daarbij horende gedachten en ervaringen oppikken. Dit kan je bewust doen, maar als je je hiervan niet bewust bent, worden dit energieën die je onbewust meedraagt.


Dus energie beweegt, staat niet stil. De energie kan zich uitbreiden en creëert daarmee een kans om te groeien in bewustzijn en begrip. Als je in harmonie bent met deze creërende energie kan je een gevoel van balans ervaren.


Maar als er energie in je systeem zit (van anderen of van je eigen ervaringen) die niet harmonieert met jouw frequentie, dan beïnvloedt dit je frequentie op een negatieve manier en de balans raakt zoek. Je vitaliteit verandert en dit activeert alarm signalen. Door deze signalen niet op te merken of domweg te negeren ontstaat stress en/of een ziekte.


Uit het gebruik van positieve psychologie blijkt dat alles waar we aandacht aan besteden binnen een paar weken een prominente plaats krijgt in onze mind. Als je vasthoudt aan verstorende energieën en gedachten van angst voor wat dan ook, dan ervaar je steeds meer de negatieve invloeden daarvan.

Maar.... het omgekeerde werkt ook! Door het vergroten van positieve gedachten en emoties ben je in staat je levensenergie een boost te geven en een completer, meer gebalanceerd leven te ervaren.


Met behulp van de SELF-REVITALISING methode ontdek je je eigen innerlijke kracht, je eigen licht kan weer gaan schijnen. Je leert de innerlijke kluis te openen waar het ziele-archief is opgeslagen. Daar liggen de gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen die jouw energie nadelig beïnvloeden. Hoe meer van deze negatieve energieën opgeruimd worden, hoe meer ruimte jij krijgt om op een positieve en sterke manier om te gaan met de uitdagingen van alledag.

Je zal leren vragen te stellen gerelateerd aan onderwerpen die jouw energiestroom blokkeren. Dat activeert de bewustwording waardoor je bewustzijn de verstorende blokkades kan loslaten.


In het algemeen wordt de verandering in energie snel opgemerkt. Je merkt het in de manier waarop je denkt, voelt, hoe je naar jezelf en anderen kijkt. Bovendien ook in de manier waarop je lichaam reageert en hoe jij omgaat met de dagelijkse situaties.


Als je je afvraagt of deze workshops zijn gebaseerd op spiritualiteit dan geven we je graag onze defenitie van spiritualiteit:

Spiritualiteit is een proces van persoonlijke transformatie in verbinding met alle jou omgevende energieën. Het is gebaseerd op subjectieve ervaring en psychologische groei onafhankelijk van enige specifieke religieuze context.


Voorwaarde om deel te nemen aan deze workshops zijn een open houding en een bereidheid verandering te accepteren; er is verder geen vooropleiding vereist.


Het doel van deze Self-Revitalsing methode is om je dichter bij jezelf te brengen en daarmee een liefdevoller, vreugdevoller en meer gebalanceerd leven te leiden.


Energie verdwijnt niet..... het verandert van vorm.